Category: Nyhed

Nyhed fra Fællesskab Tølløse

Julemanden dukkede op i Tølløse

Korsang, gløgg, æbleskiver, juletræ, pyntegran og masser af forventningsfulde børn. Alle betingelser var til stede for, at julemanden faktisk skulle dukke op, da Lokal Forum og Fællesskab Tølløse tændte byens juletræ søndag.

Og han stod da pludselig også på trappen … Read the rest

Blue Friday: Fuldt hus til Blueskartellet

Mens resten af planeten fejrede Black Friday – snuppede et entusiastisk publikum en blå fredag i Kulturhuset No1 i Tølløse.  Blå for blues.

De 5 drenge fra Blueskartellet gav den fuld spade i to gange tre kvarter. Først en runde … Read the rest

Fuldt hus til valgmøde i NO1

Der stod brunch og valgløfter på menukortet i Kulturhuset No1 søndag formiddag. Kandidater fra 11 partier var kommet til Tølløse for at bruge 3 timer af deres valgkamp på at diskutere velfærd og lokalsamfund.

Og vælgerne i Tølløse kvitterede og … Read the rest

En sangfugl gennem rummet

Ragna Ea leverede poesi og eftertænksomhed, da hun og guitarist Per Nielsen fredag gav koncert i Kulturhuset No1 i Tølløse.

I næsten halvanden time blev publikum sublimt underholdt med Ragna Eas iørefaldende melodier og finurlige tekster om skiftende årstider, naturen … Read the rest

Juletræet tændes i Tølløse

Søndag den 26. november afholdes der juletræstænding i No1. Arrangementet afholdes af Lokalforum Tølløse og Fællesskab Tølløse i tidsrummet kl. 14-17.

No1s cafe holder åbent og sælger gløgg, kaffe, the og varm kakao med flødeskum eller mashmellows samt æbleskiver. Desuden … Read the rest

Tølløse i dagbladet Politiken søndag

Så nåede den gode historie om Tølløse også til København. Læs Dagbladet Politiken i dag Søndag og få historien om Fællesskab Tølløse og hvordan borgerne selv har taget ansvar for at byen bliver et bedre sted at bo. Læs hele … Read the rest

Vi har fået ny hjemmeside

Den hjemmeside, du er landet på nu, ser lidt anderledes ud, end du er vant til. Vi har nemlig fået ny hjemmeside, som samler det bedste fra den gamle fællesskabtølløse-side og torsdagscafe.dk.

Alt det gamle er flyttet med. Du kan … Read the rest

Menu