Dobbelt-koncert: Svenske Nü Fiona og Rasmus Nelausen

Den unge lokale sanger, sangskriver og guitarist, Rasmus Nelausen er på forårs-tour med den svenske folkpop-kvartet Nü Fiona. Du har muligheden for at få to koncerter i én, når de sammen gæster Kulturhuset No1 i Tølløse fredag den 10. maj kl. 19.30. KØB billet her 80 kr.

 

Rasmus har siden sommeren 2016 været i gang at slå sit navn fast i det danske sangskrivermiljø. Han har spillet over 70 koncerter på spillesteder og festivaler i ind- og udland. Og han har haft support jobs for prominente kunstnere som Rasmus Walter og Nikolaj & Piloterne.

Nü Fionas lyd strækker sig fra whisky og tjære spildt ud over en gammel vinyl til drømmende, svævende fra et sted i den mørkere del af indie/folkpop.  I front står guitarist og sanger Izabelle Norén. Hun har et udtryk, der er resultatet af hendes liv som gademusikant og vagabond.

 

Nü Fiona består udover Izabelle Norén af hendes gamle venner og erfarne musikere: Malte Zeberg (kontrabas) Jonathan Kabell (trommer) og Tulda Nielsen (sang og violin). Kvartetten udgav i foråret 2018 sin debut EP.

Rasmus Nelausen udgav sin debut EP ”If Strange Days Return” i december 2017. Den kan høres på alle streaming tjenester. EP’en blev udgivet digitalt igennem pladeselskabet Oak Mountain Black Swamp der også står bag hans opfølgende single ”Letting You Go” der udkom i oktober 2018.

Rasmus Nelausen spiller fra kl 19.30, mens Nü Fiona går på scenen ca. kl. 20.45.