Tølløse Festival 2019: Billetter kan købes nu

Så kan du købe billet til Tølløse Festivalen 2019. Vi glæder os til at byde alle velkomne til et brag af en fest. Festivalen sidste år var en kæmpe succes. Støt festivalen og køb din billet i god tid.

Det er lørdag den 17. august kl. 13.00, det går løs. Musikere med lokal forankring vil dele deres lyd med dig, lyd for enhver smag til både børn, unge og ældre. Der vil både være etablerede bands samt unge musikhåb, som får mulighed for optræde for et publikum i smukke og trygge omgivelser.

KØB og bestil billetter her.

Og festivalen er meget mere end musik. Der vil være underholdning og aktiviteter på pladsen af forskellig art. Brorfelde Observatorium kommer med deres populære raketshow, forskellige foreninger laver aktiviteter, og lokalhistorisk arkiv vil være på pladsen med fortællinger og petanquebane.

Mad fra lokale leverandører sikrer et bredt udbud af lækkerier i vores madprogram. De gode smage kan skylles ned med vand, vin, fadøl og som noget nyt i år – drinks.

Årets program kommer senere på Festivalens egen hjemmeside.

Tølløse Festival er non-profit. Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år. Voksne kan købe billet for 60 kr. i SuperBrugsen i Tølløse eller her på billetto.dk for 60 kr. + gebyr.

Følg os på www.toelloesefestival.dk eller på Facebook: Tølløse Festival – Sjællands Smukkeste.