Koncert: Kansas City Stompers

Kansas City Stompers er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark. Med mere end 60 år i det danske jazzliv og mere end 40 lp/cd indspilninger bag sig. Fredag den 15. november spiller de koncert i Kulturhuset No1 i Tølløse.  KØB BILLET nu – 150 kr + gebyr

Tidligere har orkesteret samarbejdet med kunstnere som Sanne Salomonsen, Otto Brandenburg og Lill Babs. Idag hedder sangerinden Rikke Mølgaard. Som sine forgængere boltrer hun sig ubesværet i mange stilarter. Bag hende står en en flok topprofessionelle musikere. Og tilsammen vil de gøre hvad de kan for at leve op til de stolte traditioner for varemærket Kansas City Stompers.

Kansa City Stompers
Rikke Mølgaard, Niels Arild m.fl.
Foto © Søren Wesseltoft 16.06.2018

Gennem årene har orkesteret optrådt i det meste af Europa og været arbejdsplads for en lang række af de bedste musikere i Danmark:  Alex Riel, Bo Stief, Peder Kragerup, Niels Stuart og Svend-Erik Nørregård har været med.

Kansas City Stompers har været husorkester på mange af landets største hoteller. Orkesteret er dannet i 1951 af kapelmester Niels Abild, der fortsat leder Kansas City Stompers.