Dobbeltkoncert: Nelausen Trio & Nü Fiona

Den unge lokale sangskriver og guitarist, Rasmus Nelausen, spiller igen dobbelt-koncert med den svenske folkpop-kvartet Nü Fiona. Det sker den 29. maj, kl. 19.30 i Kulturhuset No1.

Rasmus Nelausen har indtaget alt fra små cafe scener til større spillesteder – herunder etablerede festivaler som Copenhagen Songwriters Festival, Tønder Festival og Frederikssund Festival. KØB billet 100 kroner + gebyr.

Ved koncerten spiller han med sit nystiftede band bestående af brødrende Andreas og Mathias Gyvelgaard Nielsen på henholdsvis trommer og bas.

Foto: Finn Irs

Nü Fionas lyd strækker sig fra whisky og tjære spildt ud over en gammel vinyl til drømmende, svævende fra et sted i den mørkere del af indie/folkpop. I front står guitarist og sanger Izabelle Norén. Hun har et udtryk, der er resultatet af hendes liv som gademusikant og vagabond.

Med sig har hun de gamle venner og erfarne musikere; Malte Zeberg (kontrabas), Jonathan Kabell (trommer) og Tulda Nielsen (sang og violin).

Nü Fiona

I Oktober 2019 udgav bandet deres første single “We leave” fra deres kommende EP “Desert Dandelion”. Anden single “Old soul black crow” udkommer i starten af November og resten af EP’en til Februar.

 

Rasmus Nelausen

Rasmus Nelausen er i øjeblikket aktuel med singlen ”Breathe” der er første udspil fra hans kommende debut album ”September Weather” der udkommer d. 6. Marts 2020. Albummet er indspillet og udgivet i samarbejde med det københavnske indie-label Oak Mountain Black Swamp.