Bøger, kunst & dans

Fællesskab Tølløse og Kulturhuset No1 samarbejder med Holbæk Bibliotek om at lave arrangementer om bøger og de forfattere, der skriver dem. Samtidig arbejder vi også på at få kunstudstillinger til huset.

Har du ideer til arrangementer, så skriv mail til kulturkoordinator Jesper Knudsen på jesper.knudsen724@gmail.com.

Program: Forår 2019

Forfatter Karen Fastrup kommer til Kulturhuset No1 i marts 2019. Hun er aktuelt med romanen Hungerhjerte.

  • Sæsonens bøger 2019 – torsdag den 31. januar, kl.19.30. Holbæk Bibliotek indbyder til en litterær aften med masser af inspiration til sæsonens læsning. Det sker torsdag den 31. januar kl. 19.30 i Kulturhuset No1. Læs mere. Adgang kræver billet. Køb her: Pris 30 kr.
  • Forfatterarrangement med romanaktuelle Karen Fastrup, torsdag den 28. marts, kl. 19.30. Endeligt tidspunkt for arrangement kommer her på siden. Karen Fastrup er NOMINERET TIL DR ROMANPRISEN 2019. Bogen er PRÆMIERET AF STATENS KUNSTFOND SOM ET VÆRK AF SÆRLIG HØJ KUNSTNERISK KVALITET. Det er Holbæk Bibliotek, der står for arrangementet i samarbejde med Fællesskab Tølløse.

Program: Efteråret 2018

  • Forfatterarrangement med romandebutanten Thomas Korsgaard, torsdag den 25. oktober, kl. 19.30. Thomas Korsgaard ligger pt. nr. 1 på bestsellerlisten for skønlitteratur. Kom og hør ham fortælle om arbejdet med debutromanen Hvis der skulle komme et menneske forbi. Starter kl. 19.30 i umiddelbar forlængelse af fællesspisning. Arrangementet laves i samarbejde med Holbæk Bibliotek. Køb billet 30 kr.
  • Salsa aften – kom og dans. Torsdag den 15. november, kl. 19.30. Heidi og Claus Jepsen som underviser i Salsa kommer forbi og instruerer.
Menu