Koncerter

Koncerter i huset:

Rasmus Nelausen, lokal singer-songwriter. Til april optræder han i No1. På foto spiller han på RUST i København.

Kulturhuset No1 er et lille koncertsted under opbygning. Vores koncerter er intimkoncerter med plads til 60-110 publikummer. De fleste koncerter kræver køb af billet. Det kan du gøre her på billetto.dk. Vi har dog ind i mellem gratis koncerter – hold øje her på siden.

Kommende koncerter:

Rasmus Nelausen, singer-songwriter, fredag den 20. april, kl. 19.30.

Læs mere og køb billet 40 kr.

Rasmus Nelausen er 23 år og har siden sommeren 2016 været i gang med at slå sine rødder fast i det danske sangskrivermiljø.  Siden han sprang ud som soloartist i 2016, har han optrådt rundt omkring i Danmark på diverse spillesteder og private festivaler. Det er også blevet til optrædener på Skvulp Festival, Tønder Festival og Copenhagen Songwriters Festival samt jobs i Tyskland og Norge.

I December 2017 udgav han EP’en ”If Strange Days Return”, den blev udgivet digitalt igennem pladeselskabet Oak Mountain Black Swamp.

Hør hans musik her:

Nelausen på Soundcloud

Eller på Facebook:

 

Finns Irs Trio den 4. maj kl. 19.30

KØB billet på Billetto.dk – 90 kr.

Siden udgivelsen af sin EP ”Usvigeligt Lykkelig – med Dylan og dig” i oktober sidste år har Finn Irs i flere omgange været blandt de mest spillede på DR’s P5.  Finn og hans drenge spiller folk/country med akustiske guitarer, lapsteel, mundharpe og lækre vokalharmonier. Få en særlig musikalsk oplevelse med masser af historier og fede guitarsoloer sammen med Finn og hans to nye guitarister Thomas Støtt og Palle Klok.

Hør ham på finnirs.dk

Tidligere koncerter i Kulturhuset No1:

  • 80’er-fest med the Formænd,
  • Mads Otzen med band,
  • Ragna Ea & Per Nielsen
  • Blueskartellet
  • Kaare Norge koncert den 4. november 2016

Den irske troubadour Tom Donovan spillede 4 maj 2017.

Finn Irs Band spillede afskedskoncert 31. marts 2017.

 

Menu