Tølløse Festival – Sjællands smukkeste

KØB og bestil billetter her.

Og læs mere på festivalens egen hjemmeside toelloessefestival.dk

SE årets program på Festivalens egen hjemmeside.

Om Festivalen – et brag af en fest

Festivalens genfødsel sidste år var en kæmpe succes. 2000 købte billet, og mange gik forgæves. I år afholdes festivalen i nye omgivelser med endnu mere plads. Køb alligevel din billet i god tid.

Det er lørdag den 18. august, det går løs. Musikere med lokal forankring vil dele deres lyd med dig, lyd for enhver smag til både børn, unge og ældre. Samtidig får unge musikhåb mulighed for optræde for et publikum i smukke og trygge omgivelser.

Og festivalen er meget mere end musik. Der vil være tryllekunstnere og klovne. Og gymnaster, spejdere, boldklub, petanqueklub og et lokalhistorisk galleri vil underholde med leg, spring og fortælling.

Mad fra lokale leverandører og fagprofessionelle på området sikrer et bredt udbud af lækkerier i festivalens madprogram. De gode smage kan skylles ned med vand, vin og fadøl – og med specialøl fra Hornbeer.

Tølløse Festival er non-profit. Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år. Voksne kan købe billet for 50 kr. i SuperBrugsen i Tølløse, ved indgangen på festivaldagen eller her på billetto.dk for 50 kr. + gebyr.

Følg festivalen på www.toelloesefestival.dk eller på Facebook: Tølløse Festival – Sjællands smukkeste.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *