Teater i Tølløse

Fællesskab Tølløse og Kulturhuset No1 samarbejder med Holbæk Teater om at kunne vise teater i Tølløse. Det betyder, at Holbæk Teater regelmæssigt præsenterer nogle af deres mindre stykker i Tølløse.

Vi har også et fast samarbejde med Holbæk Bibliotek om at vise børneteater i efterårsferien.

Program 2021

Programmet kan blive ændret med kort varsel på grund af situationen med coronavirus.

Stor større størst, børneteater, Teatervirksomheden Badut, mandag den 18. oktober, kl. 11. 

UDSAT – Teaterforestillingen Generalforsamlingen. Skulle have spillet i  No1 onsdag den 3. marts 2021, kl. 19.30. Ny dato vil blive fundet.

“Velkommen til generalforsamling! Dejligt at se så mange, og skønt med nogle nye ansigter … Har alle fået stemmesedler? Super! Kaffen? Jo, den er på vej … Ja, og så venter vi også lige på formanden. Susanne, hun er bare lidt forsinket … hun er lige på trapperne … Vi kunne jo tage de første par punkter på dagsordenen … Bare indtil hun dukker op? Skal vi lige stemme om det?”

Teaterforestillingen GENERALFORSAMLINGEN er et humoristisk – til tider tragikomisk – hverdagsdrama om foreningsliv og frivillighed, inspireret af virkelige beretninger fra Hedensteds forenings-aktive borgere. Med ømhed, respekt og humor skildrer forestillingen frivilliglivets glæder og genvordigheder, og lader publikum føle nærdemokratiets dilemmaer på egen krop, når kampen skal stå mellem udvikling eller tradition.

Tidligere forestillinger 2019:

Søndag den 6 oktober var Holbæk Teater tilbage i Tølløse og Kulturhuset No1. Denne gang med forestillingen ‘Fortællingen om et gæstebud’. Med Karen Blixens fortælling i hånden blev publikum til et festmåltid.

Tirsdag den 15. oktober – i efterårsferien – var der med stykket ‘Gubben og æslet’ igen børneteater i Kulturhuset No1. Det var som altid Olsens Teater der stod for det – i samarbejde med Holbæk Bibliotek.

Andre tidligere viste stykker:

Hr. Ibrahim og Koranens blomster. Spillede i Kulturhuset No1 den 7. februar. 2019

  • Hr. Ibrahim og koranens blomster, Holbæk Teater
  • Børneteater i efterårsferien – Lasses Musikteater,
  • Rost til skyerne, Holbæk Teater, af og med Per Worm.
  • Oscar den lyserøde dame, Holbæk Teater
  • Den lykkelige bonde, Olsens Teater, børneteater.
  • Tobias Triers stykke “Dirigenten”
  • Musikteaterstykket “Træt lever, tung hjerte” om Tom Waits liv og musik samt
  • Teaterdokumentaren “Hvor var du mor?”.