Teater & standup

Fællesskab Tølløse og Kulturhuset No1 starter fra efteråret 2023 et nyt samarbejde op med Sællands Teater og Fair Play, som betyder teater i Tølløse både til de +4-årige og de +13-årige.

Og så er der er stand-up på plakaten igen i oktober 2024. Det er atter Comedy Nights on Tour, der rammer Tølløse..

.
Program 2024

Comedy Nights On Tour – stand-up, fredag den 18. oktober kl. 19.30

Comedy Nights On Tour er tilbage! Endnu en gang får vi besøg af 3 af landets mest talentfulde komikere, der viser dig, hvordan komikkens fremtid ser ud 🤩👏  Det sker fredag den 18 oktober 2024 i Kulturhuset No1 i Tølløse. Showstart er kl 19.30. Vi åbner dørene kl. 18.30. Du kan købe dine billetter her

AFLYST: Teater for +13-årige: Sabotage, lørdag den 13. april

Tidspunkt endnu ikke fastlagt. Billetter endnu ikke sat til salg.

Sjællands Teater præsenterer Sabotage – et teaterstykke for unge og voksne. Stykket er en forestilling om en ung pige i splittelse. Indeni pigens hjerne bor Sabotøren – en stemme der dikterer og forsøger at kontrollere pigen, hendes oplevelser og møder med verden.


Sabotøren bestemmer over pigens krop, handlinger og følelser, og finder fryd i at sortere og dominere alle hendes vrimlende tanker. For der er så mange tanker inde i pigens hjerne, at de kan føles som sabotage.
Sabotøren nyder at finde orden i tankekaosset, men pigen oplever igen og igen at blive glemt og skubbet væk. Hun har en følelse af, at hun ikke er god nok til at være i sig selv eller bare sig selv.
I SABOTAGE må pigen konfrontere sin indre sabotør og kæmpe for sin egen eksistensberettigelse, så hun kan tage ejerskab over sin forvirring, forventning og modstridende begær efter livet.
Med SABOTAGE præsenterer Sjællands Teater endnu en forestilling, der på nuanceret og omfavnende vis reflekterer over og belyser en aktuel problemstilling, der vedkommer børn og unge i dag.