Koncerter – køb billet

Kulturhuset No1 er et lille koncertsted under opbygning. Vores koncerter er intimkoncerter med plads til 60-110 publikummer. De fleste koncerter kræver køb af billet. Det kan du gøre her på billetto.dk.

Har du ideer til koncerter med dig og dit band, så skriv mail til kulturkoordinator Jesper Knudsen på kultur@faellesskabtollose.dk.

Program: Efterår 2021

Western Times, fredag den 15. oktober, kl. 19.30. Børst støvet af cowboyhatten og dans med, når bandet spiller op til dans i Kulturhuset No1 i Tølløse. Køb billet 115 kroner + gebyr.

Western Times er et Country/rock band, der i stor stil leverer den gode stemning og gode tunge hits, som vi i forvejen kender og kan nynne med på.

Bandet har rødder i amerikansk Country og spiller med nerve, nærvær og glæde, når kendte Country hits som ‘Sweet Home Alabama’ og ‘Jolene’ fyres af i bedste countrystil og ofte med et tvist at bandets egen stil og musikalske udtryk. Sådan var stemningen sidst Western Times spillede i Tølløse.

 

Blueskartellet spiller blå fredag. Fredag den 26. november 19.30.

Kulturhuset No1 holder Blues Friday, når resten af verden holder Black Friday den 26. november.

Det er de garvede musikere fra Blueskartellet, der leverer de blå toner.  Flere af gruppens medlemmer optrådte på Tølløse festivalen tilbage i storhedstiden i 90’erne. KØB BILLET 115 kroner + billetgebyr.

Der bliver både café-stemning og mulighed for dans. Blueskartellet spiller to sæt: Et mere akustisk. Og et med gang i den, hvor der vil kunne danses.

Der vil derfor være et begrænset antal pladser. Det kan være en god idé at reservere billet på forhånd.

 

Mark & Christoffer – julekoncert, søndag den 5. december kl. 14.00

En herlig tradition er skabt i “Hjertet af Sjælland” ❣ “Kom til Tølløse og få julestemningen i hus, når duoen Mark & Christoffer for 3. år i træk besøger Kulturhuset No1”. 🎅🎅👌 KØB BILLET 180 kroner + gebyr.

Julen er jo traditionernes tid, så det er med største glæde at Mark & Christoffer igen i 2021 gæster Tølløse NO1 med deres sublime julekoncert, som ikke kun handler om jul. Du får en fænomenal musikalsk oplevelse, med masser af hygge, fremragende sang og guitarspil fra de to synnejyske gutter. 

Mark & Christoffer er garant for, at publikum går fra årets hyggeligste julekoncert med julestemning helt ind i inderste hjertekammer. Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der fortjener at blive hyldet/æret. Således er koncerten altid ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.