Klassisk Efterår – klassisk musikfestival Tølløse

Klassisk Efterår Tølløse er en årligt tilbagevendende klassisk musikfestival i uge 39, der tilbyder et højt professionelt niveau blandt de optrædende. Vi inviterer til intime musikoplevelser i form af kammerkoncerter, solokoncerter og foredrag – lokalt og for alle! SE ÅRETS PROGRAM på Klassisk Efterårs egen hjemmeside.

ÅBNINGSKONCERT : Asmussen Homage

Festivalen arbejder for, at borgerne, børn som voksne, får kortere vej til mødet med den professionelle klassiske musik. Det er målet, at festivalens høje kunstneriske niveau bliver inkluderende og for alle.

Med festivalen vil vi udvide paletten af de eksisterende kulturtilbud i Tølløse og Midt- og Nordvestsjælland. Koncerterne afholdes lokalt, og vi inkluderer så mange lokale institutioner som koncertsteder som muligt. Det skaber et unikt musikalsk fællesskab, hvor byens institutioner kan åbne dørene til lokalmiljøet og samarbejde på tværs under et fælles projekt.

Klassisk Efterår Tølløse er et selvstyrende projekt under foreningen Fællesskab Tølløse i Holbæk Kommune. Fællesskab Tølløse arbejder blandt andet for at mobilisere de gode og de positive kræfter i byen og forene dem i en fælles indsats. Med foreningens forskellige projekter er den med til at skabe stærke, lokale fællesskaber.