Koncert: Lei Moe & Morten Wittrock

Vi kender alle Lei Moe som en legendarisk og eftertragtet korsangerinde gennem de sidste 40 år. for bl.a. Randy Crawford, Peter Belli, Rugsted Kreutzfeldt, Henrik Strube, samt i div. TV shows og Melodi Grand prix’er.

Den 7. oktober 2022 gæster hun Kulturhuset No1 i Tølløse med et stærkt hold af musikere, der bl.a. har spillet med Willie Nelson, Delbert Mcclinton, Emmy Lou Harris. KØB billet 160 kroner plus gebyr.

Et tilfældigt møde med musikeren og sangskriveren Morten Wittrock, tændte en indre gnist i Lei til at springe ud som solist. Når man hører numrene er man ikke i tvivl hvorfor. Det er simpelthen fed soul musik, som Lei har skrevet i samarbejde med Morten Wittrock, der har produceret albummet. Med et stor swingende resultat af Soul, Rock, med et drys af Funk, som man ikke kan sidde stille til.

Lei Moe udgav sit album “Lei Moe” april 2021 Hvor bl.a. Allan Mortensen, Troels Lyby og Joey Moe medvirkede. I forbindelse med album udgivelsen gæstede Lei bl.a. TV2 Nyheder, Go Aften Danmark og DK4. Samt meget omtale i div. Aviser og Blade. Singlen “Won ́t Let Go” kører i A rotation på DR. 
Som sagt er der linet op til en aften med Lei Moe i godt musikalsk selskab…….

Band Line-up:

Lei Moe – Vokal

Morten Wittrock – Keys/vokal

Gabe Rhodes – Guitar

John Chipman – Trommer.