Come-back koncert: INSTANT ON

I år er det 30 år siden, at bandet Instant On blev dannet. Det fejrer det 7 mand store orkester med en koncert på No1 i Tølløse den 28. februar, kl. 19.30.

“Vi glæder os helt vildt”, fortæller Jesper Dissing, der er bandets forsanger. “Det er jo ikke bare en jubilæumskoncert – det er også en slags comeback-koncert”, forklarer han, da bandet har ligget stille de seneste år.

KØB billet 100 kroner + gebyr 

“Vi tyvstartede vores come-back lidt i sommer, da vi spillede et sæt til Stafet for Livet, også her i Tølløse”, siger kapelmester og guitarist, Ole Danielsen.

Bandet spiller gamle soul og rock’n’roll-numre og har en vis forkærlighed for sange af Al Green. Men generelt vil man høre numre fra et velspækket repertoire fra The Beatles, Blues Brothers, The Commitments, Chuck Berry, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, James Brown, Otis Redding, Creedence Clearwater Revival, Joe Cocker, Big Fat Snake m.fl.

“I forrige årtusind og i starten af dette havde vi rigtig mange spillejobs”, griner Jesper Dissing. “Vi har spillet til alle mulige og umulige arrangementer. Til alt fra deciderede koncerter til fester i Byparken i Roskilde, på Elværket i Holbæk, Toldkammeret i Helsingør, Gimle i Roskilde, Strandparken i Holbæk, Hotel d’Angleterre i København og mange andre steder, og nu kan vi snart føje No.1 i Tølløse til listen over steder, vi har spillet”.

Når man hører Instant On, vil man opleve en forsanger, der virkelig “sender sangene ud over scenekanten”, en solid, godt sammentømret rytmegruppe og bandets to saxofonister, som hele tiden leverer frække sax-riff og spændende soloer…..men først og fremmest, at musikken er præget af stor spilleglæde!!!!

Bandet består af:

Jesper Dissing, vokal

Ole Danielsen, guitar

Lars Bang, saxofon

Jens Gammelgaard, saxofon

Anders Munk, keyboard

Lasse Nielsen, bas

Leif Sørensen, trommer