Frank Sinatras fantastiske liv og musik.

Musikalske fortællinger ved Pino Smørtenor og band.
Tag med til de glade dage i New York, New York med stor musik og sprød stemme. Det sker i Kulturhuset No1 i Tølløse den 6. marts, kl. 19.30.

Musikken er i orden, når Pino synger 12 Frank Sinatra klassikere (næsten) som den gang på The Sands Hotel. Orkestret består af klaver, bas, saxofon og Trombone. KØB billet 100 kroner + gebyr.

Sanger, fortæller og entertainer Pino er vokset op med de store croonere Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis og Tom Jones, og det kan høres og mærkes, når han fortæller den populære historie om en af Hollywoods største stjerner og synger Ol’blue klassikerne. Pino har været sanger i forskellige Big Bands siden 2006.

Historien om Frank Sinatra kender alle over 30 år og dog ikke alligevel. Rygter om kvinder, sprut, penge og mafiaen har altid omgæret ham. Sinatra var gift fire gange, har vundet både en Emmy og en Oscar, og det siges, at My Way er den mest brugte sang til amerikanske begravelser – overhovedet. Sinatra blev af sine fans kaldt The Voice. Han blev født i 1915 og døde i 1998 i Beverly Hills.

Se mere på www.smørtenor.dk