Åbningskoncert: B-siden

Så er der koncert i Kuluturhuset No1 igen. Fredag den 7 maj kl. 19.30 spiller Roskildebandet B-Siden på No1s skrå brædder i Tølløse.

KØB biletter her – 100 kroner + gebyr.

Åbningskoncerten efter corona-nedlukning bliver en fest. Du inviteres indenfor i fire bankende musikhjerter, hvor alle mand skriver tekst og melodi til det der bedst beskrives som dansk folkelig pop. På scenen står forsanger Simon Karlshøj og de tre guitarister (Mikkel Wiesner, Alexander Cortez og Teis Thomsen), der spiller både bas, mandolin og guitar på skift. Kvartetten bringer det folkelige danske sprog tilbage på musikscenen inspireret af den danske sangskat og viderebringer deres synspunkter og refleksioner til nye generationer. 

B-siden spillede første koncert en sensommerdag i 2016. Siden er det blevet til supportgigs for blandt andet Katinka, Hjalmer og Poul Krebs samt optrædener på: Himmelstorm Festival, Grenaa Gademusikerfestival (Vinder af Juryprisen 2019), Ild I Gilden, Byparken i Roskilde og Tønder Festivalens Campingscene. Senest spillede de en forrygende koncert på Tølløse Festival 2019.

Der vil være krav om afstand og brug af mundbind. Og formentlig også coronapas. Vi kender ikke de nøjagtige krav, før de meldes ud af regeringen – ca midt i april.

Vi udbyder et antal billetter ud fra de regler, der var forud for nedlukningen i december 2020. Såfremt vi skal reducere i antallet, vil princippet ”først til mølle” gælde. Det vil sige, at sidste købte billetter bliver annulleret og billetprisen refunderet.