Årets julekoncert: Mark & Christoffer gæster Tølløse

Kom til Tølløse og få julestemningen i hus, når Mark & Christoffer besøger Kulturhuset NO1 søndag den 5. december kl. 14.00. Du er sikret masser af julehygge og fremragende sang og guitarspil fra de to ‘synnejyske’ gutter.

Når Mark & Christoffer sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk.

Køb billet: Kr. 180,- + gebyr.

Den særlige kemi, der er mellem de to gutter, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor omfavner og smitter af på publikum, og mellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk. 18 års makkerskab og venskab mellem dem mærkes tydeligt.

Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits. Duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekdoter.

Mark & Christoffer er altid garant for, at publikum går hjem med et kæmpe smil på læberne og julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Se og hør en smagsprøve fra deres julekoncert i Tølløse i 2019.

Unummererede siddepladser.
Glæd dig til ca. 2 timers koncert inkl. pause.