Strikkecafeen i Fællesskab Tølløse inviterer…


Kom og få en hyggelig aften i NO 1 i Tølløse Mandag d. 29. november kl. 19 – 21.30 ”JORDEN RUNDT MED MINE STRIKKEPINDE”. KØB BILLET til arrangement – 50 kroner plus gebyr.


Trine Eger Nielsen kommer og fortæller en spændende og inspirerende historie, som handler om garn og rejse til New Zealand. Trine medbringer det lækreste mohairgarn, som hun importerer direkte fra New Zealand. Du vil have mulighed for at købe dette.

Citat Trine:
Min strikkerejse New Zealand. En skøn og livsbekræftende fortælling om at få drømme og virkelighed til at passe sammen.
Om uld, kærlighed, strik og passion. I vinteren 2018 og 2019 rejste jeg rundt på New Zealand. Her købte jeg en masse fantastisk uldgarn, designede, strikkede, skrev og strikkede igen.
Det hele har jeg samlet i en bog med opskrifter og gode historier. Til mit foredrag kan du høre om min rejse, om at tage store beslutninger og følge sine drømme og om alle mine oplevelser og erfaringer med uld og strik. Sidst men ikke mindst kan du
se og røre ved alt jeg har strikket og det skønne garn og jeg har naturligvis en masse dejlige billeder med fra smukke og fantastiske New Zealand.