Alvorligt voksen – comedyshow af Mads Brynnum

Mads Brynnum blev dansk mester i stand-up-comedy i 2004. Siden er han blevet voksen. Den 19. januar rammer han Kulturhuset No1 i Tølløse med showet Alvorligt voksen.

Alvorligt voksen er et comedyshow om kedelige ting. Om at bo i hus i provinsen, om at det mest spændende i ens liv er at få ny revisor, om det fede ved at køre med langt lys, om ydmygende møder i banken og ikke mindst om den grundlæggende angst, livet som forælder vækker i en. Angsten for ikke at være god nok, for at nogen finder ud af, at man ikke aner, hvad man laver som forælder, og så selvfølgelig for farlige, farlige psyokpathvepse. Men frem for alt er Alvorligt voksen et show om, hvor helt utroligt kedeligt og voksent Mads Brynnums liv pludselig er blevet. Og om hvorfor det faktisk er ret fedt.

Mads optræder gratis. Men han lader hatten gå rundt, når showet er forbi, så kan du betale, hvad du vil. Det er en rigtig god idé at reservere din gratis billet her på billetto.dk. Så er du sikker på, der er en plads til dig, når du kommer.

Dørene åbner kl. 18.30 – altså en time før showstart. VI SES!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *