Juletræet tændes i Tølløse

Søndag den 26. november afholdes der juletræstænding i No1. Arrangementet afholdes af Lokalforum Tølløse og Fællesskab Tølløse i tidsrummet kl. 14-17.

No1s cafe holder åbent og sælger gløgg, kaffe, the og varm kakao med flødeskum eller mashmellows samt æbleskiver. Desuden kan du købe hjemmebagte småkager med hjem.
Fællesskab Tølløse vil igen i år sælge juletræer på pladsen foran

No1. Juletræerne er Normanns gran og sælges til rigtige gode priser.
Årets juletale holdes af Birk Christensen, Forstander på Tølløse Privat- og Efterskole.

I år er vi desuden så heldige, at vi får musikalske indslag, både fra Tølløse Koret og Efterskolen fra Tølløse Privat- og Efterskole. Tølløse Koret, der har 40 års jubilæum i år, kommer og underholder os med julesange. Mens vi fra Tølløse Privat- og Efterskole må vente spændt på deres underholdning lidt i nu. 

Vi har selvfølgelig også sørget for, at Julemanden Santa Claus kommer forbi og deler slikposer ud til alle børn. En stor tak til SuperBrugsen i Tølløse for sponsering af slikposerne
Så tag familien under armen og kik forbi.

Program for dagens arrangement er:
14-17 Cafeen holder åbent.
Salg af juletræer på pladsen foran No1.
14.30 Tølløse Koret.
16.00 Tølløse Privat- og Efterskole.
Ca. 16.10 Juletale v/Birk Christensen og derefter danser vi om juletræet inden Julemanden deler slikposer ud til børnene. Tølløse Privat- og Efterskole synger til Højt fra træets grønne top, mens vi danser rundt om juletræet.

Sådan her så det ud sidste år:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *