Koncert: Finurlig trubadur kommer til Tølløse. KØB BILLET

Den moderne mands længsler, lyster og kvaler bliver hudflettet med et glimt i øjet af den finurlige trubadur Tobias Trier, når han den 13. september besøger Kulturhuset No1 med sit orkester.

Tobias Trier fylder meget på en scene, selv om han kun er 1.79 høj og vejer 69 kilo.

KØB BILLET HER;

En spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde publikum. Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblå’s telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer. Han har udgivet et album cirka hvert tredje år siden han debuterede med “Bag De Blå Persienner i år 2000. Han holder koncerter over hele landet, fordi hans personlige brændstof er publikums reaktioner.

Se og hør Tobias Trier – Du drak af min kop.

Han lover, at en koncert med ham altid er en intens og musikalsk oplevelse.

”Mit motto er, at musik skal være fysisk. Musik skal få folk til at græde, grine eller danse. Sådan er mine koncerter, de bringer publikum gennem hele følelsesregistret”.

Citater fra anmeldelser:

B.T.

”Tobias poetiske sange vækker på en gang minder om en tidlig Thomas Helmig, Kim Larsens ”Værsgo”, Dan Turell, Søren Kragh-Jacobsens ”Mona” og sågar Cornelis Vreeswick, men samtidig smager musikken og ordene i den grad af nutid”.

Fyns Stiftstidende

”Det er svært at få smilet til at sænke sig efter næsten to timer i selskab med Tobias Trier og hans band. Koncerten på Rytmeposten var en sand humørbombe, hvor Triers herlige anekdoter faldt ind i en forrygende musikalsk legestue”.

Nordjyske

”Han mestrer på en gang alt det skøre og nærmest psykedeliske til det rørende og smukke”.