Opdateret: Nye vandreture hele august

Der er godt gang i vandreturene. De seneste to vandringer med 50-60 deltagere i alle aldre. Så nu er der arrangeret vandringer hver mandag i august måned. Nedenfor finder du opdateret info.   Alle turene starter kl. 18.30 og varer ca 1 time. Bortset fra den 26.8. Bemærk, at der er forskellige startsteder.
.
5/8: Vi mødes ved NO. 1. Turen går via Bytorvet til A- huset, ad Jernbanevej og Lidtgodtvej, derfra går vi en rundtur på gode stier og veje i denne ende af byen. Vi ender på den lille legeplads bag rækkehusene på Vestergade og slutter af ved No1, turen er ca. 3 km.

Turleder: Hans Jørgen

12/8: Mødested: Tysingehave. Turen er bl.a. i og omkring Tølløseskoven. Vi går ad forskellige skovstier incl. trampestier. Husk lange bukser og gode sko. Tid: ca. 1 time og 15 minutter.

Turleder: Signe

19/8: Vi mødes ved Skovbørnehaven – skovfogedhuset for enden af Dyrehavevej. Turen går til Enghavevej gennem skoven – her går vi på skovsti. Fra Enghavevej ud på markvej/græsmark, græs sti ud i åbent landskab – det er markeret sti – langs åen og ud til rensningsanlægget på Mosevej. Resten af vejen er gennem skoven. Ca. 4 km – Turen er beskrevet på kortet ved børnehaven

Turleder: Majbrit

26/8: Startsted Ågerup skole. OBS! Vi mødes ved NO. 1 kl. 18.15 hvor der vil være opsamling og

fordeling af pladser i biler. Turen går til det nye vådområde ved Tempelkrogen.

Turleder: Kjeld

Tur-gruppen under Fællesskab Tølløse opfordrer alle til at deltage i vandreturene og være med til at gå ad kendte og ukendte stier sammen med en stor flok Tølløseborgere.

Næste møde i Stigruppen er den 19/8 kl. 16.15 i No1, hvis du er interesseret, så kontakt Bente Trane: tranebente@gmail.com