Koncert: Hyldest til Tom Jones

Så er der mulighed for at få Tom Jones genopfrisket. Det sker i selskab med Holbæk Big band og bandets hussanger Pino Bentsen. Du skal bare lige hen om hjørnet – det foregår i Kulturhuset No1 i Tølløse fredag den 14. april kl. 19.30.  KØB BILLET her 115 kroner plus gebyr.

DER ER LUKKET for tilkøb af tapas nu. Kunne købes for 198 kr. sammen med koncertbilleten via billetto – samlet pris 313 kroner plus gebyr.. 

Tapasmenuen er fra Brasserie Mosten i Tølløse og består af:

Laksecroquet m/ hj. lavet dildmayo. – sprød grønkål

Hj. lavet hønsesalat – bacon

Vitello tunnato – kalvefilet m/ tunsauce – crispy capers

Saga ost m/ syltede blommer

Mosten´s chokolademousse m/ bærcoulis

Mosten´s hj. bagte focaccia brød

Koncerten

Holbæk Big band har det med at kaste sig over spændende temaer og historier. Denne gang har de kaster sig over musikken og historien om en af nutidens største sangere, nemlig Tom Jones.

 

Sir Tom Jones, indledte sin karriere i midten af 1960’erne og har siden frembragt adskillige hits. Han har prøvet kræfter med mange stilarter, country, rock, pop, og i de senere år også disco, og har altid været populær. Han slog igennem i 1965 med sangen “It’s Not Unusual”. Siden fulgte hits som “Thunderball” som vi selvfølgelig skal høre til koncerten.

Det 17 mands store big band, bliver musikalsk ledt sikkert igennem aften af dirigent og bandtes leder, Niels Oldin, så er musikken på plads. Som solist og historiefortæller kaster Big bandets hussanger Pino Bentsen, sig ud den store opgave, at få det til at lyde, som den store stemme fra den store sanger, aftens hovedperson Tom Jones.