Koncert: Marie, Krede & Ulrik – UDSOLGT

Så er de tilbage i Tølløse. Den 22. marts spiller Marie, Krede og Ulrik koncert i Kulturhuset No1.  Ved årets Tølløse Festival spillede de sammen i Krede K and the Youngsters og var en af de helt store oplevelser. Glæd dig til en fantastisk aften med tre superdygtige musikere. Smuglyt ved at klikke på videoklip. Køb billet – 80 kroner + gebyr.

I starten af 90èrne var Nybyvej 4 i Gl.Tølløse rammen om et bofællesskab, som afstedkom mange kreative aftener, hvor fællessang var i højsædet. Her boede aftenens musikanter. De vil føre os tilbage til stemningen og lyden fra dengang, hvor alle genrer var tilladte.

Marie Bahn – Vokal & Guitar: Marie med den dejlige varme og mørke stemme var et fast indslag på Tølløse Festivalen gennem mange år bl.a som forsanger i ”Bahn Band”.

Krede / Kristian Damgård – Guitar & Vokal: Krede har sine rødder i bluesmusikken og var i mange år frontfigur i Tølløse bluesbandet ”Crossroads”. Han var desuden guitarist i Tølløserockbandet ”WoodstrupJam”.

Ulrik Preisler – Vokal, Klaver, harmonika og Guitar: Ulrik har sit ståsted et sted imellem vise og rocktraditionen. Ulrik var sanger i ”WoodstrupJam”.

Denne aften vil de især spille sange, som har en speciel betydning for deres musikalske virke. Du vil bl.a kunne høre numre af Sebastian, Poul Krebs, Peter Sommer, Elton John, Liva Weel og Benny Andersen. Men de vil også spille egne numre.

Så kom og nyd en aften i godt musikalsk selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *