Koncert: Rasmus Nelausen

Den 20. april giver den lovende unge singer/songwriter Rasmus Nelausen koncert i Kulturhuset No1 i Tølløse.

Køb billet 40 kr.

Rasmus Nelausen er 23 år og har siden sommeren 2016 været i gang med at slå sine rødder fast i det danske sangskrivermiljø. Halvdelen af hans liv har været fyldt med musik, med guitaren som hovedinstrument. Og det kan høres i hans sange, der ofte er prægede af melodiøst guitar spil. Siden han sprang ud som soloartist i 2016, har han optrådt rundt omkring i Danmark på diverse spillesteder og private festivaler. Det er også blevet til optrædener på Skvulp Festival, Tønder Festival og Copenhagen Songwriters Festival samt jobs i Tyskland og Norge.

Rasmus sange tager udgangspunkt i egne erfaringer og følelser, hvilket medvirker til nogle dybt personlige og følsomme sange om emner, alle kan relatere til; Kærlighed, længsel, tvivl, glæde, sorg. Disse tunge emner bliver brudt i hans danske sange, hvor han har en mere legende og humoristisk tilgang til sangskrivningen, der komplimentere repertoiret og sørger for, at der er plads til et lille grin.

I December 2017 udgav han EP’en ”If Strange Days Return”, den blev udgivet digitalt igennem pladeselskabet Oak Mountain Black Swamp.

Hør smagsprøver på Rasmus musik på Soundcloud og Facebook:
www.soundcloud.com/nelausen

www.facebook.com/rasmusnelausenmusic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *