REN BY blev til virkelighed i Tølløse i dag.


Aldrig er der blevet samlet så meget affald ind i Tølløse by som der blev i denne weekend. Skoler og borgere har taget godt imod tilbuddet om at deltage i Danmarks Natursforenings nationale affaldsindsamling.

I torsdags startede 450 elever fra 0-8 klasse på Sejergårdsskolen med at samle affald ind i store dele af midtbyen. De fik samlet rigtig meget affald ind.

I dag forsatte indsamling i resten af byen, 50 Tølløse borgere mødte op kl. 09.00 ved Kulturhuset No1. Det store fremmødte gjorde det muligt at får samlet affald i hele Tølløse by og der blev samlet meget affald ind. 80 sække fyldte to trailer til randen., heraf 6 meget fyldte sække som en familie samlede ind ved arealer omkring motorvejeskrydset syd for Skimmende. Som de sagde, “det er her bilister får det første indtryk af Tølløse”. Det store fremmødte gjorde det muligt at når nogle opgaver, som vi normalt ikke har nået på de tidligere indsamlingsdage. Alle byskilte blev vasket rene for alger mv og gangtunnellen blev fejet så den nu er mere indbydende at gå igennem.

I morgen samler elever på Kildedamsskolen i Tølløse affald på arealerne omkring skolen og idrætsanlægget. Hermed er byen rengjort for affald langs veje og offentlige arealer.

Tølløse Lokalforum er taknemlig for den store opbakning til arrangementet. En særlig tak til eleverne på Sejergårdsskolen og Kildedamsskolen for jeres indsat. Også en stor tak til de 50 personer der mødte frem i dag, fra den yngste på 4 måneder der sammen med sin mor fik sig en god gåtur rundt i Tølløse by, til de mange nye ansigter og de trofaste i byen, som kommer år efter år.

Endelig en stor tak til SuperBrugsen for støtte til dette arrangement

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *