Aflyst: Verdens største teaterfestival i Tølløse: No1 viser ’De Tre Tanter’

Vi viser desværre ikke stykket ‘De Tre Tanter’ alligevel. Stykket er en del af den planlagte Aprilfestival i Holbæk Kommune. Hele festivalen er aflyst pga situationen med coronasmitte i Danmark.

Tre professionelle operasangere har sammen skrevet danske tekster til en række sange og arier.

Du og dine børn får mulighed for at opleve dem i den underholdende musikfortælling ‘De Tre Tanter’. Det sker i Kulturhuset No1 tirsdag den 21. april kl 18.00.

I stykket bringer kostumer og rekvisitter publikum 150 år tilbage i tiden.

De tre tanter kommer på afveje, og børnene hjælper tanterne med at finde puddelhunden Prik og komme hjem i sikkerhed.

Der er en del bevægelse i forestillingen hvilket gør, at fortællingen aldrig står stille, og det gør forestillingen velegnet for selv de mindste. Aldersgruppe mellem 3 år og 12 år. Læs mere om stykket her.

Billetter til forestillingen er gratis. Selv om forestillingen er gratis, skal du alligevel reservere billet. Det bliver muligt fra midt i marts.

Holbæk kommune: Vært for verdens største teaterfestival.

Stykket ’De Tre Tanter’ er en del af årets Aprilfestival.

Festivalen er verdens største teaterfestival for børne- og ungdomsteater. Denne gang er det Holbæk Kommune, der vært for festivalen, som afholdes i dagene fra d. 19.-26. april. Det er en af årets store kulturbegivenheder i Holbæk Kommune.

Målet er, at give flere børn, unge og deres forældre mulighed for at møde den professionelle scenekunst.

Festivalen kommer ud i hele kommunen. I dagene mandag til torsdag spiller der ikke mindre end 29 forestillinger i Tølløse, Gl Tølløse og Soderup. De fleste forestillinger vises for elever på byens mange skoler, men ud over forestillingen i No1, er der åbne forestillinger i både Soderup Kirke og Brorfelde Observatorium.

Festivalen kulminerer i Holbæk i weekenden, hvor der vil være masser af fantastisk teater. Læs meget mere her.

Lokal begivenhed med international deltagelse.

Under festivalen deltager mere end 100 teatre med omkring 750 gratis teateropførelser i hele kommunen.

Hertil kommer tre internationale gæstespil.

Over 1.000 professionelle fagfolk og 100 internationale gæster forventes at sætte kursen mod Holbæk Kommune i anledning af festivalen.

Festivalen viser kvaliteten i professionel, dansk scenekunst produceret specielt for børn og unge. Lokalområdets yngste samt deres familier er dermed garanteret en masse teateroplevelser.