Viseaften: En aften med Nicolai Engstrøm og Michael Abel. GRATIS for medlemmer.

Kom med til viseaften i No1, torsdag den 14. maj, kl. 19.30. Nicolai Engstrøm og Michael Abel synger denne aften nogle af de sange/viser, som de er optaget af. De synger faktisk ikke sammen, men holder af at være på scenen samtidig. De skiftes så til at synge de sange, den anden inspirerer dem til at synge. De fortæller – med et glimt i øjet – lidt om sangene og hvad de ellers kan finde på.

Køb billet 75 kroner + gebyr. Dog er koncerten GRATIS for medlemmer af Fællesskab Tølløse. Hvis du vil være sikker på at få en gratis billet, så reserver den her.  Billetter kan dog først fås fra den 2. april kl. 15.00.

LYT til Michael Abel her.

Nicolai Engstrøm

Nicolai Engstrøm, der er uddannet klassisk guitarist, har igennem mange år været involveret i adskillige musikalske projekter. Han har blandt andet skrevet musikken til teaterforestillingen “Tågænger” med Tove Ditlevsen-tekster og skuespilleren Karen – Lise Mynster i hovedrollen. Hun indspillede senere sangene på en cd. Nicolai Engstrøm har også indspillet flere albums i eget navn – senest “Lånt tid”.

Michael Abel, er ikke uddannet musiker, men har igennem mange år optrådt rundt om i landet i kulturhuse, kirker og på højskoler. Han har en “svaghed” for danske og nordiske viser og i den henseende har han uddannet sig på en nordisk viseskole”