Verdens største teaterfestival i Tølløse: No1 viser ’Vikingernes Konge’

Du og dine børn får mulighed for at opleve Teater Lux og den spændende forestilling om vikingernes konge, der står klar til at rejse på plyndringstogt til England. Det sker i Kulturhuset No1 onsdag den 16. juni kl 18.00.

Det er den voldsomme historie om vikingernes konge. Om at stå på den danske kyst, klar til at sejle på plyndringstogt til England. Skibene er lastede, fuldt bemandede med vilde og blodtørstige vikinger. Historien om at lytte til vinden, fjenden og kvinden. Historien om at slå den Engelske konge i knæ og få vikingesønnen gift med den Engelske prinsesse. Men Vikingernes konge kan ikke komme afsted. Hans søn mangler. Historien om far og søn som rejser ud sammen, på ukendt land og vand. Muligheden for at opdage nye ting om hinanden, opleve rejsen sammen. Om at være viking, far, søn og ægtemand og brøle af sine lungers fulde kraft.

Aldersgruppe mellem 5 år og 10 år. 

Spilletid 40 minutter.

Selv om forestillingen er gratis, skal du alligevel reservere billet. Det gør du her

Reserver billet.

Søg evt på forestillingens navn “Vikingernes Konge” eller bare på “No1”, så finder du de rigtige billetter.

Der vil være krav om afstand og brug af mundbind og coronapas.

Holbæk kommune: Vært for verdens største teaterfestival.

Stykket ’Vikingernes Konge’ er en del af årets Aprilfestival, som normalt ligger i april, men i år er udsat til juni pga corona.
Festivalen er verdens største teaterfestival for børne- og ungdomsteater. Denne gang er det Holbæk Kommune, der vært for festivalen, som afholdes i dagene fra onsdag d. 16. juni til tirsdag 22. juni. 

Festivalen er en af årets store kulturbegivenheder i Holbæk Kommune.

Målet er, at give flere børn, unge og deres forældre mulighed for at møde den professionelle scenekunst.

Festivalen kommer ud i hele Holbæk Kommune. I dagene mandag til torsdag spilles der flere forestillinger i Tølløse, Gl Tølløse og Soderup. De fleste forestillinger vises for elever på byens mange skoler, men ud over forestillingen i No1, er der åbne forestillinger i både Soderup Kirke og Brorfelde Observatorium.

Festivalen kulminerer i Holbæk i weekenden, hvor der vil være masser af fantastisk teater fra fredag d. 18. til søndag d. 20.6.