Køb billet til årets festival

Så er der Tølløse Festival igen. Det sker lørdag den 21. august fra kl. 13-23. Nu i nye omgivelser på Tølløse Fælled. Festivalen er en af meget få festivaler som gennemføres i år. Der sælges dog kun 1000 billetter i alt. Så skynd dig at købe en og bliv en del af den eksklusive klub, der kommer på festival i år. Køb billet.

Årets festival bliver lidt anderledes end den plejer. Det bliver en såkaldt Open-air koncert i år med kun en scene. Og uden telte. På det musikalske menukort står 4 koncerter med gamle kendinge for mange Tølløse festivalfans: Never2Late, the Formænd, Simple Twist og Paul Wilkinson & The Station.

Paul Wilkinson & The Station er på plakaten igen i år på Tølløse Festival 2021. Her en bid fra deres koncert på festivalen i 2018.

Der vil også være masser af underholdning hele dagen. Også for børnefamilierne. Brorfelde Observatorium kommer med deres populære raketshow. Derudover vil der være tombola og et nyt fiskespil.

Der vil som altid være mulighed for at købe både mad og drikkevarer på pladsen. Læs mere på festivalens egen hjemmeside og hold dig opdateret på festivalens Facebookside.

For første gang afvikles Tølløse Festivalen her på Tølløse Fælled.