Vi søger 3-4  cafépassere til Kulturhuset No1

Har du tid og lyst til at give en hånd med i vores kulturhus? Og kunne du tænke dig at indgå i et hyggeligt fællesskab med andre frivillige i Tølløse? Så mangler vi tre-fire hjælpere i vores café, som holder åbent hver torsdag fra 15-21.30.

Om dig: Du har lyst til at stå i vores Torsdagscafé og kan tage en cafévagt eller to om måneden.  Enten eftermiddag fra 14.30-18.30 eller aften 18.30-21.30. Her laver du kaffe, sælger kaffe, kager, mad og drikke og rydder af. Andre står for kagebagning og madlavningen. Du kan også vælge køkkentjansen, hvis du ikke vil stå i cafeen. Så rydder du kun af og vasker op.

Vi tilbyder: Hyggeligt men praktisk samvær, hvor vi hjælpes ad og klarer opgaverne, som bestemt er overkommelige for alle. Du står sammen med nogle andre frivillige, som hjælper dig til rette. Når du hjælper til, får du gratis kaffe/kage og aftensmad. Du får også mulighed for at tage et hygiejnebevis.

Kontakt: Hvis du har lyst til at hjælpe til i caféen, så skriv en mail til Merete Skov-Hansen, som er ansvarlig for caféen: Merete@skov.mail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *