Foredrag Kim Jahn: Det gode parforhold – DIN lykke

Torsdag den 16. november kl. 19.30-21.45 er der foredrag med coach og samtaleterapeut Kim Jahn. Det handler om dit parforhold.

 

Entre til foredraget: Kr. 50. Billetter og betalingsinfo gives via mail: kim@thejahns.dk.

Kender du det?

1. At det er svært at forstå din partner/partnere. Vil du gerne blive bedre til at forstå?

2. At du ikke føler dig respekteret eller måske overset i dine forhold?

3. At du føler, at dine forhold skal være mere balanceret? At der skal være lige fordeling af pligter og ansvar? Giver du mere end du får?

4. At du ønsker at blive klogere på kærlighed og lykke?

5. At du gerne vil væk fra, at du føler, at du gør den samme fejl igen og igen?Vi oplever ofte, at parforhold har en hel del faldgruber. At kærligheden og lykken kan være svære at manøvrere rundt i.Med udgangspunkt i hvad publikum mener gør et godt parforhold, og ikke mindst hvad der gør et dårligt, vil Kim give sit bud på, hvad der kan gøres anderledes.

Der vil helt sikkert blive talt om god/dårlig kommunikation, sex, selvværd/selvtillid, ansvarlighed, om at være emotionelt voksen og mange andre spændende ting.

At publikum bliver inddraget gør, at du vil komme til at se tingene fra andre vinkler. Dermed vil du også høre, hvad andre har af udfordringer, eller hvad de har af kommentarer til din udfordring.

Uanset lover Kim dig nye indsigter, smil, latter og “motion” af dine tanker om dig selv. Kim vil give dig en mulighed for at se dig selv med “nye” øjne.

Foredraget er for alle, uanset om du er mand, kvinde, single eller i forhold. Vi har alle vores udfordringer.

 

Kort om Kim Jahn
Kim er uddannet coach og samtaleterapeut fra NLP skolen. Gennem de sidste 4 år har han underholdt med sine foredrag over 30 gange. Til dagligt har han sin praksis i Tølløse, hvor han også bor sammen med sine to teenage døtre.

Der er fællesspisning denne torsdag som altid, billet til foredraget købes hos Kim Jahn – uafhængigt af fællesspisningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *