Holbæk Teater og prisbelønnet skuespiller i Tølløse

Se stykket Mr. Ibrahim & Koranens blomster i Kulturhuset No1 torsdag den 7. februar kl. 19.30.

Det er Holbæk Teater, der præsenterer historien om Momo, der som 13-årig bliver forladt af sin far og bliver forældreløs. Han knytter et venskab for livet med den gamle arabiske kioskejer Ibrahim, der hjælper ham med at opbygge sin egen identitet og selvværd.

KØB billet og læs mere på Holbæk Teaters hjemmeside. PRISER: Normalpris 195,- Senior +60 145,- Under 25 år 65,- Gruppe minimum 6 personer 145,-

SE TRAILER HER.

Momo er en ensom teenager, der er ved at opdage sine følelser for det modsatte køn. Han har et godt øje til naboens datter, men hun svigter ham på det groveste. Han vender sig i stedet til en af kvarterets prostituerede, som han får råd til ved at stjæle i Ibrahims butik og sælge af farens mange bøger.

Den prisbelønnede skuespiller Troels II Munk spiller rollen som Momo, der som voksen mindes Mr. Ibrahim og deres venskab.

Troels II Munk er uddannet fra Statens Teaterskole i 1974. Han har på tv bl.a. medvirket i serierne En by i provinsenLandsbyenBryggerenStrisser på SamsøTAXANikolaj og Julie og Forbrydelsen.

Forestillingen er baseret på den franske dramatiker Éric-Emmanuel Schmitts bog af samme navn. Bogen indgår i firebindsværket Den Usynliges Cyklus, hvor Schmitt skildrer religionerne: Milarepa (om buddhisme), Oscar og Den Lyserøde Dame (om kristendom), Noah’s Søn (om jødedom og kristendom) og Monsieur Ibrahim og Koranens Blomster (om sufismen i islam og små referencer til jødedom).

Medvirkende: Troels II Munk / Instruktion: Pia Rosenbaum / Produceret af Holbæk Teater

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *